Informació per a residents 2020

 

 


 

Des de la Comissió de Docència de l'Hospital Germans Trias us informem que amb motiu de l'episodi de SARS-CoV-2 ha quedat suspesa la Jornada de Portes Obertes per a futurs residents 2020.

 

Per contactar individualment amb els tutors i residents del nostre hospital heu d’enviar la vostra sol·licitud a la Comissió de Docència, al correu formpostgrau.germanstrias@gencat.cat, indicant el vostre nom i quina és l’especialitat o especialitats que us interessen.

 

Un cop rebuda la informació amb les vostres dades, els tutors i residents responsables de les especialitats es posaran en contacte amb vosaltres a través del correu electrònic.

 

A la pàgina de Formació sanitària especialitzada de la web podeu consultar les places acreditades, les guies docents formatives, els documents de la supervisió i responsabilitat progressiva i els cronogrames de les rotacions de totes les especialitats acreditades.

 

Qualsevol dubte contacteu amb la Comissió de Docència al correu formpostgrau.germanstrias@gencat.cat. També ens podeu trobar a la 1a planta de l'edifici dels mòduls nous, de l'Hospital Germans Trias de dilluns a divendres de 8h a 15h.