Cirurgia Pediàtrica

Codi servei:

Recerca:

En l’àmbit de la investigació el servei es dedica actualment a:

•    Un assaig clínic sobre l’efectivitat d’un nou tractament antibiòtic en les infeccions intrabdominals.

•    Estudis moleculars de les Anomalies de la Diferenciació Sexual.

 

Presentació:

El Servei de Cirurgia Pediàtrica de l’Hospital Germans Trias i Pujol va ser fundat l’any 1987. Després de 30 anys continua essent el servei de referència per a la patologia quirúrgica pediàtrica del Barcelonès Nord i el Maresme.

Des de la seva fundació el servei ha dut a terme més de 20.000 intervencions i atén una mitja de cinc mil visites anuals. Col·laborem estretament amb els professionals dels serveis de Pediatria, Anestesiologia, Cures Intensives Neonatals, Microbiologia, Farmàcia i Medicina Intensiva entre altres. Això ens permet oferir una atenció integral als nostres pacients.

Treballem per seguir creixent en termes de qualitat, seguretat i agilitat per oferir un bon servei i merèixer la confiança dels ciutadans i els professionals de la salut.

Tipus Servei: 8

Correu: cirpediatrica.germanstrias@gencat.cat

Docència:

Docència pregraduada

El servei participa en la docència del Grau de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) al Campus Can Ruti.

Els integrants del servei són professors associats clínics de la Unitat Docent de la UAB al campus.

  

Docència postgraduada

El servei imparteix formació en Cirurgia Pediàtrica als residents de Cirurgia General i Digestiva, Urologia i Pediatria.