1a Jornada de salut mental perinatal

 

 

 

 

 

Data: 13 de desembre de 2019

Lloc: sala d'actes de l'Hospital Germans Trias

Horari: 8 h a 15 h

 

Consulteu el programa en aquest enllaç.

 

Secretaria tècnica:

Àngels Moreno
Tel. 93 4978525 de 9-13 h

mamoreno.germanstrias@gencat.cat

 

Inscripcions:

  • Obertes fins a exhaurir les places
  • Preu: 30 euros (gratuït per a professionals de la Gerència Territorial Metropolitana Nord)
  • Forma de pagament: transferència bancària a BBVA al C/C 0182-6035-46-0201600421

Atenció!

No oblideu posar el vostre nom, cognoms i el nom del curs en el concepte de la transferència.

Un cop formalitzada la inscripció, no s’admetran devolucions.

 

Inscripcions per a professionals de la Gerència Territorial Metropolitana Nord: a la intranet, a Formació Continuada.

Inscripcions per a la resta de professionals: ompliu el següent formulari i envieu el justificant bancari de pagament al correu electrònic mamoreno.germanstrias@gencat.cat

 

 

 


Infermer/a
Facultatiu/va
Resident
Llevador/a
Psicòleg/oga
Altres
 No

 

 

Informació bàsica de la protecció de dades

Identificació del tractament: "Trameses d'informació i inscripcions de l’Institut Català de la Salut"


Responsable del tractament: Direcció Gerència. Institut Català de la Salut. Gran Via de les Corts Catalanes, 587, 08007 Barcelona. 


Finalitat: gestionar la relació institucional de l’Institut Català de la Salut derivada de la tramesa d’informació i publicacions, convocatòries d’actes i altres activitats, col·laboracions i ponències, subscripcions, i altres tipus de comunicacions derivades d’actuacions pròpies de l’ICS. 


Legitimació: consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot retirar el consentiment en qualsevol moment.

 
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d'acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que actuïn per compte del responsable del tractament. 


Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, dret a l’oblit, dret a la portabilitat de les dades i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a la Direcció Gerència (Institut Català de la Salut. Gran Via de les Corts Catalanes, 587, 08007 Barcelona) o mitjançant la petició genèrica disponible a la pàgina web de l’Institut Català de la Salut. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu. 
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament. Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.