Mònica Millán Torné

 

Àrea de Neurociències de l'Hospital Germans Trias

Metgessa especialista per l’Hospital Germans Trias. Doctorada per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Durant quatre anys va ser beneficiària d’una beca de formació en patologia vascular cerebral a Germans Trias, va dur a terme un programa de formació en neurosonologia i va obtenir la capacitació en aquesta tècnica per la Societat Espanyola de Neurosonologia. Va col·laborar activament en la posada en marxa i la implantació de la Unitat d’Ictus de l’hospital, així com en l’impuls per a la investigació clínica en patologia vascular cerebral.

Des de 2004 és membre del servei en el marc de la Unitat d'Ictus, que coordina des de 2008, exercint de Cap de Secció en el període 2015-2017. Actualment exerceix el càrrec de cap de Servei.Combina la gestió i organització del servei amb l'activitat assistencial, docent i investigadora en l'àrea de malalties vasculars cerebrals, participant també a la guàrdia única de especialistes en neurologia vascular per al tractament endovascular de l'ictus i la valoració telemàtica de pacients amb ictus agudos dels hospitals de l'Institut Català de la Salut.


També ha liderat el desenvolupament i implementació d'un sistema de gestió i control de qualitat de l'activitat realitzada a la Unitat d'Ictus, cosa que va permetre que, per primera vegada a Espanya, una unitat clínica fos acreditada per la Societat Espanyola de Neurologia , amb la màxima puntuació en els estàndards de qualitat assistencial, docent i investigadora.

 

També ha liderat el desenvolupament i implementació d’un sistema de gestió i control de qualitat de l’activitat duta a terme a la Unitat d’Ictus, cosa que va permetre que, per primera vegada a l’estat espanyol, una unitat clínica fos acreditada per la Societat Espanyola de Neurologia, amb la màxima puntuació als estàndards de qualitat assistencial, docent i investigadora.