Informació per a pacients en tractaments amb immunosupressors

 

Des del Comitè d'Infeccions en pacients en tractament amb immunosupressors selectius (ISS) de l'Hospital Germans Trias volem donar-vos unes recomanacions en relació amb l'actitut davant de la situació actual d'expansió d'infecció per COVID-19 i tenint en compte la vostra medicació.:

 

1. En el moment actual no existeix cap evidència que el risc d'infecció per COVID-19 sigui diferent en els pacients en tractament amb immunosupressors selectius al de la població general, és a dir, que només inhibeix alguns aspectes de la immunitat. Per a qualsevol persona, l'acció personal i col·lectiva més important en aquests moments és la de reduir la possibilitat d’agafar la infecció: respecteu el confinament i les mesures d'higiene i d'aïllament recomanades per les autoritats.

 

2. Tenir un bon control de la vostra malaltia de base és important, ja que l'activitat inflamatòria no controlada pot tenir repercussions negatives en cas d'infecció. Per tant, si no teniu cap símptoma, la recomanació és la de no suspendre la vostra medicació habitual si no és per recomanació o acord amb el vostre metge especialista.

 

 3. En cas de presentar febre o clínica respiratòria, seguiu els procediments recomenats amb els serveis sanitaris i contacteu amb el vostre metge habitual o responsable sanitari que us puguin aconsellar.

 

 

 Moltes gràcies.

 

Comitè d'Infeccions en pacients en tractament immunosupressors selectius de l'Hospital Germans Trias