Beatriz Catalán Eraso

Servei de Medicina Intensiva del Hospital Hermans Trias

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la  Universitat de Salamanca. Estada, amb beca Erasmus, a la universitat del Sacro Cuore de Roma. Especialista en Medicina Intensiva a Germans Trias. Metgessa adjunta de guàrdies al Servei de Medicina Intensiva de Germans Trias, on també fa guàrdies de coordinació de trasplantaments. Metgessa del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). També, ha treballat com a adjunta de guàrdies a la Clínica Quirón i a l’Hospital General de Catalunya. Suficiència investigadora per la UAB amb el treball Meningitis pel virus varicel.la-zóster. En l’actualitat elabora la tesi doctoral Epidemiologia de la síndrome de distrès respiratori agut. Formació específica en coordinació de trasplantaments, Suport Vital Bàsic i DEA, Suport Vital Avançat, Suport Avançat en Trauma, ventilació mecànica en pediatria i tècniques contínues de depuració extrarenal. Les seves principals àrees d’interès són: ventilació mecànica, tècniques contínues de depuració extrarenal i patologia infecciosa. 

Professora de cursos de postgrau de Doctorat de la UAB i del curs Badafiltre, de tècniques contínues de depuració extrarenal, que organitza el Servei de Medicina Intensiva de Germans Trias. Professora de Cursos de Suport Vital Avançat i Suport Vital Avançat en Trauma.

Membre de la Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica i de la Societat Espanyola de Medicina Intensiva i Crítica i Unitats Coronàries.