Eva Dora Benveniste Pérez

Servei de Medicina Intensiva del Hospital Hermans Trias

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Especialista en Medicina Intensiva per l’Hospital Germans Trias. Estada com a clinical observer al Klinikum Universitats Heidelberg, en una Unitat de Cures Intensives especialitzada en el pacient neurològic i neuroquirúrgic. Metgessa del Servei de Medicina Intensiva de Germans Trias des de 2015 i, anteriorment, de l’Hospital General de Catalunya. Formació específica en coordinació de trasplantament d’òrgans i teixits, via aèria difícil, Suport Vital Bàsic i DEA, Suport Vital Avançat i Suport Vital Avançat en Trauma.

Suficiència investigadora amb el treball Factors Pronòstics d’Èxit d’Extubació en el pacient Neurològic. Beca Talents de l’Hospital Germans Trias i la Fundació Catalunya – La Pedrera. Tesi doctoral en curs sobre factors pronòstics d’extubació del pacient crític.

Professora al curs d’introducció a la ventilació mecànica Badavent i en cursos de postgrau de doctorat de la UAB.

En l’àmbit investigador, també ha participat en l’estudi multicèntric A Randomized, Double Blind, Placebo Controlled Phase 3 Study to Investigate the Efficacy and Safety of Progesterone in Patients with Severe Traumatic Brain Injury. Ha participat en diverses publicacions científiques d’àmbit estatal i internacional.

Membre de la Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica i de la Societat Espanyola de Medicina Intensiva i Crítica i Unitats Coronàries.