Hipólito Eloy Pérez Moltó

Servei de Medicina Intensiva del Hospital Hermans Trias

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de València. Especialista en Medicina Intensiva. Doctor en Medicina amb la tesi Estudi antropométrico de la comunidad valenciana: l’Alcoià. Les seves principals àrees d’interès són: control de la sedoanalgèsia als serveis de Medicina Intensiva; miopatia al pacient crític, i atenció integral del pacient crític des de l’emergència extrahospitària fins al tractament al Servei de Medicina Intensiva.

Instructor de Suport vital bàsic i avançat en trauma. Tutor de residents des de 2013. Professor associat de la facultat de Medicina de la UAB al Campus Can Ruti, on imparteix l’assignatura d’Urgències i emergències a 6è. També, professor de cursos de postgrau de doctorat.

Investigador principal en diversos estudis, alguns dels quals centrats en les sèpsies greus. Autor de múltiples publicacions científiques a reunions i congressos nacionals i internacionals de Medicina Intensiva, i a revistes d’àmbit nacional i internacional sobre temes relacionats amb sedació i miopatia. Autor de col·laboracions en capítols de llibres mèdics. Membre de la Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica i de la Societat Espanyola de Medicina Intensiva i Crítica i Unitats Coronàries.