Lluïsa Bordejé Laguna

Servei de Medicina Intensiva del Hospital Hermans Trias

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Especialista en Medicina Intensiva per l’Hospital Germans Trias. Suficiència investigadora amb el treball Nutrición enteral por sonda nasoyeyunal vs nutrición parenteral en pancreatitis aguda grave. Membre de la coordinació de trasplantaments entre 2002 i 2012. Referent del servei en: metabolisme i nutrició del malalt crític, pancreatitis aguda greu, nutrició enteral per via nasojejunal, maneig integral i patologia oncohematològica.

Instructora de Suport Vital Avançat i de Suport Vital Bàsic Instrumentalitzat i DEA. Professora dels cursos de postgrau de la UAB.

Participant d’estudis científics sobre disfàgia en pacients crítics amb aïllament de via aèria i sobre nutició enteral en pacients crítics.

Membre del Comitè de Nutrició de l’Hospital Germans Trias. Membre de la Societat Catalana de la Medicina Intensiva i Crítica, on forma part dels grups de treball de codi sèptic i de metabolisme i nutrició. Membre de la Societat Espanyola de Medicina Intensiva i Crítica i Unitats Coronàries, on és secretària del grup de treball de metabolisme i nutrició.