Ma Teresa Misis del Campo

Servei de Medicina Intensiva del Hospital Hermans Trias

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Navarra. Especialista en Medicina Intensiva per l’Hospital Germans Trias. Doctora en Medicina amb la tesi Factores pronósticos de evolución, a los 30 días de UCI, en la hemorragia cerebral espontània. Les seves principals àrees d’interès són: pacient neurocrític i politraumàtic; reanimació cardiopulmonar, i postoperatori de cirurgia cardíaca.

Instructora de Suport vital bàsic instrumentalitzat amb DEA i de Suport vital avançat. Formada específicament en coordinació de trasplantaments a nivell europeu. Professora associada de la facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) al Campus Can Ruti, on imparteix l’assignatura d’Urgències i emergències a 6è. També, professora dels cursos de postgrau de la UAB.

Investigadora o investigadora principal de desenes de publicacions. Membre de la comissió de politraumatismes de Germans Trias. Membre de la Societat Catalana de la Medicina Intensiva i Crítica i de la Societat Espanyola de Medicina Intensiva i Crítica i Unitats Coronàries.