Marc Fabra Raduà

Servei de Medicina Intensiva del Hospital Hermans Trias

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (Hospital Clínic). Especialista en Medicina Intensiva a Germans Trias des de 2006. Coordinador de la base del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a Germans Trias. Format específicament en medicina aquàtica i subaquàtica; transplant procurement management; ventilació mecànica, i maneig de via àeria difícil. Les seves principals àrees d’interès són: ús de la fibrobroncoscòpia en la traqueostomia percutània i atenció integral del pacient crític des de l’atenció a l’emergència extrahospitària.

Professor de cursos de postgrau de Doctorat de la Universitat Autònoma de Barcelona i de cursos de Suport Vital Avançat i Suport vital Avançat en Trauma. Professor del curs d’introducció a la ventilació mecànica i suport respiratori Badavent l’any 2013.

Col·laborador en la recerca del Servei de Medicina Intensiva i en un dels capítols del Manual d’Urgències de Germans Trias.

Membre de la Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica i de la Societat Espanyola de Medicina Intensiva i Crítica i Unitats Coronàries.