Sergi Martínez Vega

Servei de Medicina Intensiva del Hospital Hermans Trias

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la  Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Especialista en Medicina Intensiva per l’Hospital Germans Trias (UAB) des de 2007. Metge adjunt de guàrdies al Servei de Medicina Intensiva de Germans Trias. Metge del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Formació específica en coordinació de trasplantaments. Les seves principals àrees d’interès són el pacient neurocrític i la ventilació mecànica.

Instructor de cursos de Suport Vital Avançat i director de cursos de Suport Vital Avançat en Trauma. Professor de cursos de trasplantament i donació d’òrgans, de ventilació mecànica i del curs Badafiltre de tècniques contínues de depuració extrarenal.

Quant a l’activitat de recerca, ha sigut investigador principal de l’estudi Glucontrol. També ha participat en un estudi de disfunció neuroendocrina i agressió cerebral de la Societat Espanyola d’Endocrinologia i Nutrició.

És membre de la Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica i del grup de Trauma del Consell Català de Ressuscitació.